woensdag 5 oktober 2016

Herfst? Tijd voor de CAL's!

Nu de blaadjes van de bomen vallen, poppen de CAL's (crochet alongs) als paddestoelen uit de grond. Een crochet along betekent dat iemand een patroon bedenkt en daar wekelijks een klein stukje van vrijgeeft via een website of Facebookgroep. Heel erg leuk om aan deel te nemen, omdat iedereen elkaar kan helpen. Ook is het leuk om te zien hoe hetzelfde patroon er toch bij iedereen anders uit komt te zien door de grote keuze aan garen en kleuren.
Er zijn afgelopen week 2 CAL's gestart waar ik aan mee wil gaan haken. Op de eerste plaats is dat de Droomdeken van Wolplein, ontworpen door Tessa van Riet-Ernst, bekend van Woolytoons.
Droomdeken CAL
Wat een plaatje, hè? Ik heb hiervoor alleen niet het kant-en-klare garenpakket gekocht, maar een variant die iets liever was voor mijn portemonnee, namelijk Julia van de Zeeman.
De tweede CAL waar ik gelijk helemaal verliefd op was, is die van het Boho Ibiza Vest. Deze is ontworpen door www.hupsaa.nl in samenwerking met breigarenkopen.nl. Als je lid wordt van de Facebookgroep die hiervoor is opgericht, kun je gelijk meehaken. Leuk hiervan vond ik dat het ontwerp speciaal gemaakt is voor het garen van de Zeeman, die nu in erg leuke herfsttinten te verkrijgen is.
Boho Ibiza Vest CAL

Zo, laat die gure herfstavonden maar komen. Kopje thee erbij en haken maar! Weet jij nog een leuke CAL, laat het me dan weten!
Liefs, Nika

Geen opmerkingen:

Een reactie posten