maandag 6 maart 2017

Voorjaarsvakantie 2017

De voorjaarsvakantie is weer voorbij. We zijn er lekker een paar dagen op uit geweest naar Friesland. Ondanks de vele regenbuien hebben we ons hier prima vermaakt. We hadden een huis(je) gehuurd in Landal Esonstad. Het mooie van dit park is dat het helemaal niet aanvoelt als een bungalowpark, maar het lijkt meer op een gewoon stadje.

Toch net een echte stad? Mooi hè?

De kids vermaakten zich o.a. in het zwembad met een duikcursus.

Ondertussen was het natuurlijk met al die storm en regen vooral ook prachtig weer om lekker binnen te zitten en te haken! Op de handwerkbeurs kocht ik al bolletjes Stylecraft van een hele mooie kleur groen (meadow) en daarmee was ik begonnen aan het Stella-vest. Dit is een ontwerp van Creachick. Zij maakt zulke leuke ontwerpen van o.a. vesten, jurkjes en truien en deelt deze allemaal op haar site. Als je haar nog niet volgt, moet je zeker eens gaan kijken. Om elkaar te kunnen helpen is er een speciale Facebookgroep opgericht.
Zo ver was ik al.....

Tijdens de vakantie had ik 'm bijna af.... tot ik erachter kwam dat het toch wel krap zat. Dus... uithalen en opnieuw beginnen. Of uithuilen en opnieuw beginnen, het is maar hoe je het bekijkt :-(
Inmiddels ben ik alweer best een eind op weg. Zodra het klaar is zal ik het natuurlijk even showen! 

Liefs NikaGeen opmerkingen:

Een reactie posten